Azerty

Ben geen onbekende bij Azerty. Heb in het verleden eerder componenten besteld voor het assembleren van mijn computer. Dit na aanbeveling van Tweakers. Het leent zich bij uitstek er goed voor uit en is mijn eerste keuze bij het upgraden of bouwen van een nieuwe computer.

Had een nieuwe grafische kaart nodig om mijn oudere model te vervangen. Wegens goede eerdere ervaringen en gunstige prijs bij Azerty besteld.

Alvorens de bestelling te plaatsen, heb ik telefonisch contact gehad m.b.t. de levering en retourvoorwaarden.

Ben, zoals gewend, netjes te woord gestaan en inhoudelijk geholpen. Vervolgens direct bestelling geplaatst en heb het product in kwestie de volgende dag bezorgd gekregen.

Omtrent het hele coronacrisis en de toegenomen drukte ten gevolge hiervan, was ik niet helemaal overtuigd of het daadwerkelijk de volgende dag bezorgd zou worden. Desondanks was dit wel het geval. Tot mijn grote blijdschap.

Pro-actieve houding die je niet enkel een het duurste product proberen te verkopen, maar op basis van wensen een aanbeveling doen.

Scorekaart voor Azerty