AlgemeenBij het begin van de Coronacrisis heb ik hier een toetsenbord besteld. Lastig natuurlijk om toen nog iets te vinden, maar gelukkig hadden ze "op voorraad" en zou het de volgende dag in huis zijn. (bij overzicht stond ook "direct leverbaar")
Helaas is dit 3 keer uitgesteld en word ik geheel niet op de hoogte gehouden. Pas na een mailtje sturen wanneer deze geleverd wordt, wordt opeens de datum aangepast.
Het is nu 6 weken verder, en de laatste datum hebben ze weer niet gehaald en weer geen bericht ontvangen.
Ik hou er niet van om aan het lijntje gehouden te worden...
Reactie duurt soms dagen en soms geheel geen reactie - pas na opnieuw attenderen krijg je dan een reactie.
Beste apokalypse,
Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. Wij vinden het erg vervelend dat we je niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze excuses voor de vertraging en het ongemak.
Mogen wij je vragen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en deze review? Dan pakken wij je gegevens erbij en kijken het graag voor je na.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren.
Voor nu nog een fijne zondag.
Lisanne - Max ICT Webcare