Max ICT B.V.

Onlangs twee producten bij MaxICT besteld. In de periode van het moment van bestelling tot ontvangst heb ik het gevoel gekregen dat de getoonde voorraden en levertijden op de website niet kloppen.

Ook ervaarde ik dat de klantenservice niet optimaal is. Op de 5 e-mails die ik verstuurd heb is geen reactie van MaxICT binnengekomen. Wanneer je belt krijg je wel een reactie maar de kennis over de bestelling/product lijkt gebrekkig.

Schrijnend contrast is dat MaxICT wel binnen 1 uur kan reageren op reviews die geplaatst zijn op tweakers.net terwijl ik op mijn 5 e-mails de afgelopen 3 weken geen enkele reactie heb mogen ontvangen.

Daarnaast enkele keren meegemaakt dat de klantenservice zei dat het product niet voorradig was waardoor de verzending langer kon duren terwijl de website zelf aangaf dat het product binnen 4 dagen geleverd kan worden. Hierbij vermoed ik dat het office systeem andere data toont dan de website zelf. Wellicht om klanten toch over de streep te trekken om te bestellen en gunstig op tweakers.net te staan?

Als ik de reviews op tweakers.net over de afgelopen 5 jaar lees dan lijkt er werkelijk niks veranderd te zijn. Dan mag er nu wel een covid 'crisis' te zijn maar ik heb het idee dat dit meer een structureel probleem is dan tijdelijk. Notitie aan mijzelf, eerst reviews van een webshop lezen voordat je een bestelling plaatst

Geen van de beloofde levertijden is nagekomen. Ik heb 3 weken moeten wachten op mijn producten. Op zich vind ik dat niet erg als er duidelijk gecommuniceerd wordt. Dit is helaas niet gedaan. Op het moment van bestellen waren de producten op voorraad en zou het binnen enkele dagen binnenkomen. Na enkele dagen was de voorraad status aangepast naar niet leverbaar etc. Hierop krijg je dan een mailtje dat het langer kan duren. Na een week stond er weer binnen enkele dagen leverbaar. Dus op deze informatie stuurde ik dan een mail met de vraag waar mijn product blijft, maar daarop kreeg ik nooit reactie. Wanneer je belt zeggen ze dat het product onderweg is terwijl de data op de website dat niet toont. Puntje bij paaltje heb ik 3 weken moeten wachten ondanks dat er verschillende levertijden voorbij zijn gekomen. Zeer verwarrend, onsamenhanged en tevens misleidend.

Tijdens het wachten op de bestelde produten heb ik 5 mailtjes naar de klantenservice gestuurd. Op geen van deze mailtjes heb ik een reactie gekregen. Wanneer ik de beoordelingen op tweakers.net over MaxICT bekijk zie ik dat MaxICT vaak binnen 1 uur op een beoordeling weet te reageren. Dit vind ik een vreemd contrast waarbij ik het gevoel krijg dat een klacht op tweakers.net zwaarder weegt dan een onderbouwde vraag die je direct naar de klantenservice stuurt.

Beste Waterkoker,

Bedankt voor je review.

Wij vinden het erg jammer om te zien dat we je niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze oprechte excuses hiervoor.

Helaas kampen wij momenteel met een achterstand. Dit mag natuurlijk geen excuus zijn, maar helaas is dit momenteel wel de realiteit. De slechte communicatie had natuurlijk niet mogen voorkomen.

Jouw feedback nemen wij zeker mee in ons verbetertraject. Dankjewel dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld.

Heb je je producten inmiddels mogen ontvangen? Indien dit niet het geval is, mogen wij je vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en deze review? Dan pakken wij je gegevens erbij en kijken het graag voor je na.

Nogmaals oprechte excuses voor het ongemak.

Lisanne - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops