Megekko

Bestelling gedaan waarbij werd aangegeven dat ik hem de volgende dag thuis zou hebben. Bestelling werd direct aangemeld bij DHL maar is daar nog niet ontvangen. Inmiddels meerdere dagen verder en DHL track en trace zegt nog steeds het zelfde. Op de website staat nog steeds bij het product dat als ik hem nu bestel dat ik hem dan de volgende dag thuis zou hebben. Geen reactie op meerdere mails en er is nergens een telefoonnummer te vinden. Ik begrijp dat er met corona meer word besteld maar pas dan je beloftes aan op je website OF geef antwoord aan je klanten. Ik heb nu het gevoel alsof ik tegen een muur praat die geen antwoord geeft. Dat maakt het ook dat ik hier een review over schrijf.

Pakket werd direct als aangemeld aangegeven bij DHL maar moet daar nog ontvangen worden. Pakket van DHL wat dinsdag verstuurd werd vanuit Frankrijk de volgende dag gewoon mogen ontvangen dus aan DHL lijkt het probleem niet te liggen

Er is geen reactie ook niet dat ze er op terug komen. Geen telefoon nummer te vinden enkel een mailadres waar niet op geantwoord word.

Scorekaart voor Megekko