Max ICT B.V.

Het is het slechtste bedrijf wat ik mee gemaakt heb heb een eigen bedrijf die custom pc maakt en altijd besteld bij ze maar door de hooge drukte moest ik met spoet een video kaard hebben ik kijken top volgende werk dag thuis dat was op 27-4-2020 volgende dag ubdate u order is verwerkt ik denk helemaal top verwachte leverdatum 29-4-2020 maar denk zal is kijken met de middag en nog steeds geen Track And Trace ik maar chaten met ze en het duurde en het duurde krijg op me vraag je leverdatum word 06-05-2020 IK DENK WTF dat staat niet op mijn order en factuur ik denk ik ga bellen want duurde te lang voor ik respons kreeg en zegt hij dood leuk ja maar dat staat op de site ook ik jij vuile leugen naar hufter zo kan ik me bedrijf niet runnen met zukke laxe flikkers
hadden ze me 28e gemailt van de levransier kan niet eerder leveren van zo en zo die datum had het geen probleem geweest had ik het ergens anders besteld maar neeeeee we gaan zo veel mogelijk binnen haalen en dan alles veranderen als er te veel klachten binnen komen nou dit is de laaste keer waneer ik wat besteld bij ze zo ga je niet met je klanten om vooral niet als het pas veranderd word tijdens het chaten met de help desk

OMGELOOFLIJK K... ZE ZIJN Lax met de info over de bestelingen

Tijdens het aan geven word de site aangepast in hun voor deel

Beste biertjenl,

Bedankt voor je review.

Allereerst onze excuses voor het ongemak.

Wij vinden het erg vervelend dat we je niet naar wens hebben kunnen helpen.

Mogen wij je vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en een vermelding van deze review? Dan pakken wij je gegevens erbij en kijken het graag voor je na.

Nogmaals excuses voor het ongemak. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren.

Lisanne - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops