Azerty

Ik koop al jaren om de zoveel tijd bij Azerty, telkens weer een prima ervaring. Dit keer heb ik tussendoor tot wel twee keer toe mijn order aangepast en dat is helemaal goed gegaan.
Betrouwbaar, flexibel en een goede service. Ik doe graag zaken met Azerty.

Nadat het order compleet was ging het al snel met PostNL mee. Verzamelen heeft even geduurd, maar er zaten spullen tussen die meerdere dagen indicatie hadden. Daar gingen ze iets overheen, kan gebeuren. Vind ik geen punt, maar daarom net geen perfecte score. Komt vast een volgende keer goed, is toch een momentopname.
Gelukkig kun je in de orderstatus goed volgen wat er al klaar ligt en wat nog niet.
De ontvangen doos was van voldoende grote, gevuld met genoeg luchtzakjes om mijn spulletjes mee te beschermen. Zo is het mooi heel aangekomen allemaal.

Goed! :)
Zo spreek je ze nooit en zo drie keer op één order omdat ik tweemaal wat wilde aanpassen en een andere keer benieuwd was naar een levertijd. Zodra ze wat van hun leverancier gehoord hadden ben ik ook keurig teruggebeld met het antwoord.
Elk gesprek niet lang hoeven wachten, men geeft helder antwoord, denkt met je mee en neemt voldoende de tijd voor je. Ga zo door.

Scorekaart voor Azerty