AlgemeenBestelling was makkelijk te plaatsen. De gewenste producten goed kunnen vinden op de site en de betaling verliep soepel.
Uitstekende klantenservice (mail en telefonisch).
Producten op tijd en verzorgd ontvangen.
8 onderdelen besteld voor mijn nieuwe gaming/editing PC. De levering was binnen 1 week verzonden. De bestelling is netjes verwerkt. Het zag er verzorgd en goed uit. Geen beschadigingen.
KlantenserviceEen hele goede ervaring gehad met de klantenservice! In eerste instantie heb ik de mastercase h500 besteld waarbij vermeld stond dat er geen producten meer zijn op voorraad en de levertijd meer dan 10 werkdagen kon duren. Ik twijfelde of ik wilde wachten en heb vervolgens een mail gestuurd met een vraag over de levertijd. De mail is de volgende ochtend verzonden om 7:53 en dezelfde dag om 13:10 een mail terug gekregen.
Uiteindelijk besloten om een andere case te halen (Mastercase h500P). Dit heb ik kunnen veranderen via telefonisch contact en dit ging vrij snel en soepel met de uitstekende service van Azerty.
Tijdens het bouwen van mijn PC had ik nog 1 specifieke onderdeel nodig om de Noctua koeler te kunnen bouwen op mijn AM4 moederbord. Ik kon pas verder wanneer ik de noctua kit in handen heb om verder te bouwen. In de avond besteld om 18:48. Een mail terug gekregen dat het product verzonden is om 20:43. Uiteindelijk het product de volgende ochtend gekregen rond 11:00.
Conclusie: Azerty houdt zich aan hun propositie! Een goede ervaring gehad met Azerty. Top klantenservice!