AlgemeenIk heb een desktop (gaming) computer samengesteld en besteld inclusief assemblage door Azerty.
Van tevoren zelf enig onderzoek gedaan naar de te kiezen componenten, aangezien ik wel wat eisen had v.w.b. prijs-/kwaliteitsverhouding, keuze van een futureproof systeem v.w.b. 1080p gaming en gebruik van stille componenten (Ryzen 5 3600 / RX5600XT Sapphire Pulse / B450 MSI Mortar Max / 16GB DDR4 3200 GSkill werkgeheugen / WD Blue M.2 SSD / Be Quiet behuizing, voeding en CPU koeler.
Nadat bestelling geplaatst was, volgde er snel een reactie van Azerty dat er geen compatibiliteitsproblemen of verbeterpunten waren (goed nieuws 👍). Na enkele dagen gewacht te hebben, ontving ik het systeem thuis.
Systeem was heel degelijk ingepakt, met extra beschermingsmateriaal aan binnenzijde van systeem met daarnaast alle doosjes van alle componenten en boekjes bijgeleverd! Alle kabels binnen in de kast zijn heel netjes weggewerkt! Ook leuk dat er een certificaat bij zat van degene die het systeem geassembleerd heeft en degene die getest heeft met alle testonderdelen.
Eenmaal uitgepakt, alles aangesloten en systeem opgestart en Windows geïnstalleerd (ik had zelf nog een Windows licentie).
Helemaal TOP!
Alles heel goed en stevig ingepakt. Tevens extra beschermingsmateriaal aan binnenkant van desktop behuizing.