Azerty

Ruim assortiment, duidelijke website. Qua prijzen zijn ze soms net iets duurder dan de goedkoopste, maar heb al meerdere keren hier iets gekocht en steeds was alles in orde.

Als Azerty zegt dat het de volgende dag in huis is, dan is het ook de volgende dag in huis. Op de site geven ze aan dat enige vertraging mogelijk is, maar nog niets van gemerkt. Producten komen aan in een stevige doos afgevuld met luchtkussentjes.

Ondanks dat ze aangeven dat de klantenservice momenteel druk kan zijn, twee keer gebeld en steeds binnen 10 seconden iemand aan de lijn. Medewerkers zijn vriendelijk, vlot en behulpzaam.

In januari een toetsenbord besteld en deze week deed een switch het niet meer. Medewerker bood meteen aan deze te vervangen. Normaal gebeurt dat als het defecte product binnen is, maar omdat ze van dit type nog maar één op voorraad hadden besloot hij deze direct te versturen. Toen later op de dag bleek dat de switch het toch weer deed, gaven ze mij de keus of ik de service wilde annuleren of dat ik toetsenbord voor de zekerheid alsnog wilde ruilen. Gekozen voor het laatste en de volgende dag had ik al een nieuw exemplaar. Het oude opgestuurd en verder hebben zij alles keurig afgehandeld.

Scorekaart voor Azerty