AlgemeenIk vind de webwinkel prima, dat kan veel slechter. Info over het product is goed en in dit geval was wat ik bestelde ook een zeer scherpe aanbieding, uitstekend drumstel van oorspronkelijk ong. €1000 nu voor rond €300, geen B stock, geheel nieuw in verpakking (soms heeft Bax nogal vreemde afprijzingen, iets van een paar honderd euro voor een paar euro minder).
VerzendingVerpakking van oke (paar fabrieksdozen ingeseald), alleen GLS is niet denderend, ivm. corona wordt aangegeven op de site dat levering langer duurt (wat op zich geen probleem is) alleen de tracktrace klopt helemaal niets van, die staat gewoon op levering na een dag en wordt ook niet aangepast. Waar het pakket is wordt gelukkig wel aangepast alleen dat is zo onduidelijk dat het maar raden is wanneer het wordt afgeleverd. Tevens ook een klein onderdeel besteld en dit zit een doos die ongeveer honderd keer te groot is en voornamelijk gevuld is met plastic, dit kan echt beter. Wel netjes dat retourperiode nu 120 dagen is.
KlantenserviceVia Fb messenger een vraag gesteld die vrij vlot en netjes werd beantwoord (na een dag maar had de vraag ook na sluitingstijd gesteld). Vraag ging over levertijd maar dat was inmiddels al opgelost.