Azerty

Nieuwe pc laten assembleren (o.b.v. AMD Ryzen 7 2700). Meeste onderdelen waren op voorraad, enkele met 2-3 dagen levertijd. Binnen deze levertijd zijn de onderdelen ook binnengekomen. De assemblage heeft iets meer tijd in beslag genomen dan de aangegeven 2-3 dagen. Niet raar en te verwachten gezien situatie rond Covid-19. Mijn indruk is dat Azerty geen misbruik heeft gemaakt met prijsverhogingen rond Covid-19.

Vragen over uitlevering werden relatief snel en goed beantwoord. Assemblage en uitlevering is netjes gebeurd. Enige opmerking, ik heb zelf een lage CPU cooler geselecteerd (Noctua NH-L12S). Hierdoor kan ik maar twee geheugenmodules plaatsen. Eigenlijk had assemblage me hier even op moeten attenderen. Om die reden heb ik de 16Gb modules omgeruild voor 32Gb. Dit is verder netjes afgehandeld. Eigenlijk komt mijn score hiermee op 4,5 ster. Omdat ik verder (tot op heden) geheel tevreden ben heb ik hem op 5 sterren gezet.

Netjes verstuurd, goed verpakt. Alle doosjes en overgebleven materialen zijn meegestuurd.

De 16Gb modules zijn omgeruild voor 32Gb modules (met bijbetaling). Ging verder netjes en correct. Afhandeling duurt heel even.

Scorekaart voor Azerty