Max ICT B.V.

De betaling en bestelling verliep goed. De site is overzichtelijk genoeg, wel aan de langzame kant.
De problemen onstonden pas na dit procus.

Vier onderdelen besteld bij MAX ICT op 3 april. Bij een andere webshop ook een aantal onderdelen besteld op dezelfde datum. De andere webshop leverde precies volgens de aangegeven levertijd (4-7 werkdagen). MAX ICT gaf te kennen te leveren tussen 4 tot 7 werkdagen. Vervolgens kreeg ik een mail dat twee van de vier bestelde onderdelen 15 april zouden binnenkomen. Deze kwamen echter 17 april pas binnen.

De andere twee bestelde items ben ik momenteel (23-04) nog op aan het wachten. Die werd eerst toegezegd binnen 4 tot 7 werkdagen bezorgt te worden. Vervolgens via de telefoon werd er beloofd uiterlijk 21 april. Krijg ik 19 april een mail dat de leverdatum toch 24 april wordt. Op een, door mij verstuurde, mail hoe dit komt en of dit de echte uiterlijke leverdatum is wordt er geantwoord met een standaard mail.
Momenteel nog steeds wachtende en het vermoeden dat ik nog lang kan wachten.

Mocht je ergens anders kunnen bestellen? Doe dit! De reviews kloppen helaas. Ik was eigenwijs spijtig genoeg....
Ik kan begrijpen dat door de huidige situatie er een beetje (nadruk op een beetje) vertraging kan ontstaan. Hier moet echter beter mee om worden gegaan door MAX ICT.

Er wordt niet naar je geluisterd en je mails worden niet goed gelezen. Je kan een standaard antwoord verwachten waar je niks aan hebt. Of een antwoord dat niet klopt.
Het enige, maar dan ook echt het enige positieve, is dat ze goed bereikbaar zijn. Heb je voor de rest helaas niet veel aan.

*Edit 1 (25 april): De producten zijn niet binnengekomen. Na het standaard antwoord op mijn review, alsnog met hoop een mail naar webcare en info van MAXICT gestuurd. Daarbij aangegeven dat dinsdag mijn uiterste datum is voor verzending. Wanneer dit niet mogelijk is het verzoek geld te retouneren en de overeenkomst te schrappen.

*Edit 2 (28 April): Mail ontvangen dat alle spullen verstuurd zijn en een excuus mail.

*Edit 3 (29 April): Alles in goede orde ontvangen en een belletje met excuus.

Beste Nothnos,

Bedankt voor je review.

Vervelend dat 2 van de bestelde producten nog niet binnen zijn. Onze excuses voor het ongemak.

Mogen wij je vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en deze review? Dan pakken wij je gegevens erbij en kijken graag met je mee.

Nogmaals onze excuses.

Karen - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops