Azerty

Eigen PC samengesteld en aantal onderdelen hier besteld omdat dit het voordeligst was. Via de pricewatch snel in karretje kunnen doen en bestellen.

Er zat een onderdeel bij wat een iets langere levertijd had (2-3 werkdagen). Na 3 dagen nog geen verzendbevestiging gehad en toen maar gebeld. Zou nog 1-2 dagen kunnen duren (wat begrijpelijk was met de coronatijd en geen probleem voor mij). Daarnaast werd er een notitie gemaakt voor mij.

Na 2 dagen nog een keer bellen en ik kreeg weer 1-2 dagen extra te horen! Ik vind het erg jammer dat ik niet automatisch op de hoogte werd gesteld en ook de notitie die gemaakt was niet te bleek bestaan. Daarnaast werd de levertijd op de website ook niet veranderd (maar voorraad wel). Hier kan Azerty denk ik nog best wat winnen.

Uiteindelijk voor een ander product gekozen en daarna was het snel verstuurd gelukkig.

De eerste keer dat ik belde en uitleg kreeg vond ik het een goed waard. Verzending duurde wat langer maar was begrijpbaar.

Tweede keer kreeg ik precies hetzelfde verhaal en kreeg ik pas bij doorvragen een ander antwoord. Ook bij het uitzoeken van een vervangend product moest ik zelf kiezen en wist de medewerker van de helpdesk niet goed wat een goed vergelijkbaar product voor mij zou zijn.

Scorekaart voor Azerty