Megekko

Op 8 April een bestelling gedaan en sindsdien wacht ik nog steeds op mijn pakket, sinds 9 april is de status van PostNL "Bezorgtijd nog onbekend" en daar op Maandag 13 April melding van gemaakt. Ik heb op Dinsdag 14 April een mail terug ontvangen van Megekko dat het is doorgezet naar PostNL, op 16 April nog een mail gestuurd over de status en krijg nu niets anders meer dan een standaard generiek mailtje, er word totaal niet inhoudelijk gereageerd op mijn mail! Ik snap dat ze het druk hebben maar ik wacht nu al bijna 2 weken en op mijn bestelling en weet nog niks.

Wacht nu al bijna 2 weken op mijn pakket en volgens track & trace is de Bezorgtijd onbekend, vanuit Megekko is het doorgestuurd naar PostNL en verder geen communicatie meer.

Ik word continu van het kastje naar de muur gestuurd, omdat Megekko geen contact kan krijgen met de juiste afdeling bij PostNL moet ik nu al meer dan 2 weken wachten op mijn bestelling. Ik moet maar blijven afwachten zonder enige oplossing, ik heb niets te maken met de afhandeling van het pakket dat is iets tussen hun en PostNL maar ze maken het wel mijn probleem.

Scorekaart voor Megekko