AlgemeenNa tal negatieve recensies gelezen te hebben toch maar weer besloten om mijn 5e Custom PC bij Alternate te bestellen.
Allereerst wil ik even mijn complimenten geven voor de prachtige assemblage, ik heb de PC nu al een maandje in bezit en alles werkt perfect naar behoren (onderdelen zijn allemaal 1 voor 1 nauwkeurig ge-stresstest), kabel-management is top, assemblage was binnen 5 dagen klaar (zoals aangegeven), zelfde dag wezen ophalen en ik zat letterlijk binnen 15min weer in de auto terug naar huis. Heb ook netjes alle dozen van de onderdelen meegekregen.
1 minpuntje is dat er een ondiepe kras van ongeveer 10cm op de side panel van de PC zit die ik een klein beetje heb weg kunnen halen met een doekje maar je ziet 'm wel zitten (maakt voor mij voor de rest niet zo uit zolang de PC maar goed draait).
Ik heb in de afgelopen 10 jaar bij Alternate 5 Custom PC's laten bouwen (3 voor mijzelf en 2 voor anderen), 4 Monitoren, 2 Headsets, 2 Muizen, 1 Keyboard en een aantal andere computer componenten gekocht en heb letterlijk nog nooit een probleem gehad met iets dus nogmaals mijn complimenten richting Alternate, ik zal hier in de toekomst zeker weer bestellen, top zaak!
Ik heb zelf de PC & Monitor opgehaald bij het afhaalpunt maar de Headset en Muis had ik netjes de volgende dag binnen