AlgemeenIk heb erg lang moeten wachten op de bestelde producten. Communicatie vanuit MaxICT over de levertijd was er nagenoeg niet. Na contact opgenomen te hebben heeft een collega de aangeduide levertijd verkort omdat de producten eerder konden worden geleverd. Daarna uit het niets e-mails ontvangen waarin werd aangeduid dat ik nog een week extra zal moeten wachten. Dat terwijl de productpagina nog steeds aangaf dat de producten over enkele dagen in huis verwacht kunnen worden.
Ik heb uiteindelijk mijn orders maar geannuleerd.
Ik heb meerdere keren met de klantenservice gebeld om de constant wisselende levertijd vast te laten zetten maar de medewerkers die ik heb gesproken wekken niet de indruk dat er wordt gewerkt aan de onduidelijkheden.
Beste Maikelniks,
Bedankt voor je review.
Allereerst willen wij onze excuses aanbieden voor de slechte communicatie en de onduidelijkheid. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren.
Mogen wij je vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van deze review en je ordernummer? Dan pakken wij je gegevens erbij en kijken graag na waar het mis is gegaan. Hier kunnen wij natuurlijk van leren.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
Lisanne - Max ICT Webcare