Azerty

Bij bestellen werd aaneggeven dat er nog één op voorraad was. Dit was helaas niet het geval. Azerty nam hierover zelf contact met mij op en nam contact op met de leverancier. Deze gaf aan binnen een paar dagen de bestelling te verzenden, wat helaas niet lukte. Vanwege dit nam Azerty nogmaals contact met mij op en stelde twee alternatieven voor. Eén hiervan heb ik gekozen. Ze gaven aan dat ik deze op maandag kon verwachten, maar er ging weer wat mis bij de leverancier. Hier ben ik woensdag achteraan gegaan waarna binnen een paar uur alles geregeld was. Donderdag ontving ik mijn pakket in goede orde.

De levering was relatief laat. Volgens een medewerker kwam dit doordat mijn bestelling bij Azerty was geleverd in plaats van direct naar de klant. Nadat ik een mailtje stuurde kreeg ik binnen een paar uur reactie terug en was het desbetreffende product verzonden. Deze kwam keurig de volgende dag in goede staat aan.

Klantenservice dacht mee, stond mij netjes te woord, nam uit zichzelf contact op toen er iets mis ging en reageerde snel.

Scorekaart voor Azerty