AlgemeenOmdat ik graag mijn computer wilde pimpen/upgraden ben ik afgelopen week weer wat research gaan doen naar juiste onderdelen. Ik kwam er achter dat een upgrade van het moederbord en een nieuwe behuizing erg goed voor mij uit kwamen, dit werkte namelijk samen met mijn huidige componenten en zag er degelijk uit. Ook kwam ik achter een nieuwe, efficiëntere voeding. Na wat prijs vergelijking zag ik dat Azerty vaak een goede prijs gaf voor de producten die ik zocht. Ik heb toen besteld bij Azerty en kreeg ondanks deze drukte mijn producten de volgende dag in huis.
VerzendingHet product was snel geleverd en alles klopte aan de bestelling.
KlantenserviceErg tevreden en de klantenservice doet niet moeilijk over eventueele problemen.
Zo had ik eerder al een ram stick (hyperx Fury ddr4) gekocht bij Azerty. Maar deze werkte niet meer waarna ik Azerty berichtte. Ze deden gelukkig niet koeilijk over een vervangend product en ik kreeg een aantal dagen later een nieuwe ram stick. Erg tevreden over de webwinkel en raad ze erg aan wanneer u computer onderdelen nodig heeft!