AlgemeenEen Sapphire 5700XT nitro+ besteld n.a.v. een prijsalert (395 euri) hier op tweakers. De prijs was scherp, maar de levertijd bedroeg dan ook 3 tot 7 werkdagen volgens de site van MAX ICT.
Via de site ingelogd en de levertdatum stond op 6-4-2020 bij de order info. Ik ben later eens naar reviews gaan zoeken, met in het achterhoofd: Als iets te mooi is om waar te zijn, dan is dat vaak ook zo.. En warempel, echt heel veel reviews over producten die scherp werden aangeboden en maar niet werden geleverd, uiteraard wel een vervangend(duurder artikel).
Ik heb toen uit nieuwsgierigheid eens contact opgenomen met MAX ict, en wat bleek, eerst was er wat mis gegaan bij de leverancier, de order was niet goed doorgekomen. Daarna weer contact opgenomen, en jawel, het artikel was niet meer leverbaar.
Met de levertijd had ik niet zo'n probleem, maar na vele reviews te hebben gelezen waarin mensen hetzelfde hebben meegemaakt, voelde ik me wel een oor aan genaaid om het zo maar te zeggen. Door aan het min of meer lijntje gehouden te worden, heb ik een aantal andere mooie aanbiedingen gemist.
Verder had ik er wel vertrouwen in dat ik mijn geld niet kwijt zou zijn, maar toch.. Ik wacht nog op de terugbetaling, maar dat komt hopelijk wel goed.
Mocht je hier iets bestellen, haal het dan af als je niet te ver uit de buurt komt en betaal niet vooruit, of ben er zeker van dat het artikel ook daadwerkelijk op voorraad is. Houd zelf ook van mijn part dagelijks even contact(even bellen) hoe de zaken er voor staan. Natuurlijk niet echt zoals het hoort, maar je zou hier anders best een goede deal kunnen maken.
Kan ik deze webinkel aanbevelen? Ja en Nee. Ik zal er niet snel meer iets bestellen, mits ik bovenstaand zou doen. Er zijn immers webwinkels, die het echt stukken beter doen op het vlak van service, leveren en doorgaans de prijzen.
Ze waren best goed bereikbaar