AlgemeenIk bestelde PC monitor op 24 maart voor 14.30 (op voorraad volgens website), met een beetje geluk de volgende dag binnen! De bestelling en betaling via de website verliep vlot (spoiler alert: dit was het enige dat vlot verliep). Na 2 dagen geen monitor, dus klantenservice maar een mailtje gestuurd. 30 maart krijg ik reactie, langere levertijd bij leverancier. Verwachte levering 27 mei, maar opsturen vanuit winkel zou ook kunnen (levertijd 2 dagen). Hier ben ik akkoord mee gegaan, dus vol verwachting klopte mijn hart. 1 april kreeg ik track en trace code van helpdesk (die wel behulpzaam is geweest). Monitor zou vanuit Den Bosch filiaal komen. Inmiddels 3 april, geen monitor, geen levering aan DHL. Telefonisch contact met helpdesk, fout in Den Bosch maar monitor werd verstuurd; misschien 4 april maar zeker 6 april binnen. Affijn, 6 april geen monitor, belletje naar Den Bosch (filiaal). Oeps weer foutje, maar nu komt hij echt (via PostNL). Wederom geen monitor, dus maar weer bellen, nu naar helpdesk. Monitor is zoek in de post of niet, onbekende status. Was het zat, dus stelde voor dat ik monitor bij vestiging in de buurt ging halen. Dat was akkoord, dus 30 minuutjes auto en vriendelijke dame in Vestiging Roosendaal die me een monitor overhandigde. Daarna werd ik nog gebeld door helpdesk of ik de monitor al had ontvangen. Slotsom: prima inzet helpdesk, waardeloze houding/acties vestiging Den Bosch, prima bediening Roosendaal. De helpdesk en Roosendaal tillen beoordeling net naar waardeloos
KlantenserviceIn elk geval netjes te woord gestaan en nadat Den Bosch bleef falen, namen de pogingen van de klantenservice om het op te lossen toe. Moest wel vaak zelf contact zoeken in begin anders was het uitstekend geworden.