Azerty

Na via Pricewatch een configuratie te hebben gemaakt, kon ik eenvoudig doorlinken naar de verschillende producten en deze toevoegen aan m'n winkelmandje.
Had eerder al contact opgenomen via de email en daar werd netjes op gereageerd.

Afhandeling verliep snel en had binnen paar dagen m'n complete game-pc (althans, de verschillende onderdelen daarvoor) binnen. Netjes verpakt en in totaal 2 dozen geleverd.

Verzending verliep snel. Vrijdag besteld en had dinsdag alles binnen. Verzending duurde iets langer, omdat er 1-2 artikelen uit het magazijn van de leverancier moesten komen (en er zat natuurlijk een weekend tussen).

Ook was PostNL iets drukker in de huidige corona-crisis.

Kreeg een track-trace linkje en kon goed volgen waar het zich bevond. Ook was alles netjes ingepakt, met extra luchtzakjes er omheen - tegen het stoten.

Had een mail gestuurd om de pc bij Azerty te laten assembleren. Helaas was er 1 product niet voorradig, dus hebben ze een alternatief voorgesteld. Ik had in de tussentijd al m'n bestelling daar geplaatst (om zelf te gaan bouwen en had dus zelf wel dat niet-voorradige product besteld, was waarschijnlijk de laatste ^^)

Vond het meedenken iig heel prettig, al was dat dus achteraf niet eens meer nodig.

Scorekaart voor Azerty