AlgemeenZeker een goede webshop, breed assortiment, veel kennis in huis van experts, superstores zijn ook goed uitgerust en zien er prima uit! Al met al een fijne webshop/winkel om naar terug te komen voor hun expertise en aanbod.
Helaas zit er een paar nadelen aan vanuit mijn persoonlijke ervaring:
- De controller van mijn drone (DJI mavic air) is gesneuvel door een technisch mankement, waardoor deze niet meer bruikbaar was. Gezien mijn vakantie 6 dagen later startte was ik spoedig op zoek naar een nieuwe controller. Helaas kon KE mij niks anders ' verkopen' dan 'de controller zal terug moeten naar DJI, helaas kunnen wij jou geen vervangende controllerl aanleveren voor de korte tijd.' Hiermee was ik helaas zelf genoodzaakt om zelf een 2e hands controller te kopen. Geen groot schandaal, maar had gehoopt dat dit binnen hun klantentevredenheidsprotocol zou vallen, wat bij een specifieke andere webshop geen probleem zou zijn.
- Bij het leveren van een product is iets mis gegaan tussen KE en PostNL waardoor ik uiteindelijk 13 dagen (9 werkdagen) heb moeten wachten op mijn product. Uiteindelijk geen groot probleem gezien het wachten op het product geen probleem was. Echter weer helaas geen klantentevredenheidsprotocol waarbij zij het wachten op het product op zich nemen en mij een nieuw product opsturen.
Ondanks deze akkefietjes, kom ik nog steeds terug naar de webshop en winkel, en zijn er zeker genoeg product zonder probleem geleverd.
(zoals eerder vermeld)
Zeer bekwaam personeel met kennis over hun product en prima advies'bureau'.