AlgemeenSlechte service!!
Vrijdag 27 Maart een PC besteld en betaald (1400euro!!)
Vrijdag 3 April gebeld naar Alternate hoe het er voor stond, ze wisten mij te melden dat mijn moederbord en videokaart nog in Quarantaine waren en maandag uit quarantaine mochten.
het systeem zou eind van de komende week klaar zijn.
Vanaf maandag 6 April probeer ik de klantenservice te pakken te krijgen om te vragen hoe het er voor staat met mijn systeem, maar dit is werkelijk onmogelijk, meerdere keren gebeld op verschillende dagen maar elke keer een bandje met de melding dat het erg druk is en de verbinding word verbroken.
Woensdag 8 April eindelijk toch contact na continu te bellen achter elkaar.
verteld de beste man mij dat het erg druk is en dat mijn systeem klaar is om geassembleerd te worden en dus snel klaar zou zijn om getest te worden.
Donderdag 9 April word ik zelf gebeld door Alternate (na een klachtmail) dat ik het erg druk is (ja dit wist ik al) en dat het nog 1 tot 2 weken kan duren voordat mijn systeem klaar is..
Dit ik voor mij de laatste keer Alternate, wat een waardeloze Service zeg!!
Slechte service!!
Vrijdag 27 Maart een PC besteld en betaald (1400euro!!)
het systeem zou eind van de komende week klaar zijn.
Woensdag 8 April eindelijk toch contact na continu te bellen achter elkaar.
Dit ik voor mij de laatste keer Alternate, wat een waardeloze Service zeg!!