Coolblue.nl

15 maart heb ik bij Coolblue een inbouwvaatwasser besteld met inbouwservice. Helaas bleek inbouwen wegens Corona niet mogelijk te zijn, dit werd netjes gemeld, echter bleven er nog 2 avonden over om de bestaande vaatwasser uit te bouwen. Dit is tijdig gelukt.
Het maken van afspraken ging goed, ook werd er op tijd een melding verstuurd en tijdig voor de bezorging een telefoontje gehad.

De levering van de vaatwasser was op de verwachte dag. Het is wel lastig dat er pas in de nacht een tijdslot van levering gegeven wordt. In mijn geval was dit aan het einde van de dag, maar het kan ook aan het begin van de dag zijn. Gelukkig had ik de levering op een zaterdag staan en kon ik garanderen dat er iemand thuis was. Ondanks de Corona invloeden werd de nieuwe vaatwasser tot over de drempel bezorgd. Hiervoor had ik begrip. Over de mee bestelde inbouwservice kan ik geen feedback geven. Het oude apparaat werd netjes meegenomen.

Na twee weken nog maar eens met de klantenservice gebeld; het tegoed voor inbouwen was nog niet teruggestort. Achteraf bleek dit op mijn niet bestaande account te staan, terwijl de website verwijst dat geld geretourneerd wordt op de wijze waarop het verkregen is. Dit is een aandachtspuntje. De klantservice zelf was vriendelijk en dit was binnen dezelfde dag geregeld.

Scorekaart voor Coolblue.nl