Azerty

Duidelijke site, veel producten en ook een prima zoek functie op de site. Veel betaal opties inclusief paypal (hoera!) en ook goede service.

Verzending via PostNL, kan je wat over zeggen maar dat ligt bij postNL en niet bij azerty al zeg ik het zelf. Wel leuk dat er bij 2-3 werkdagen op de site, op de 2e werkdag al bericht in mijn mailbox verschijnt dat het verwerkt en verzonden is. Lekker vlot, dat wil toch iedereen?

Je wordt netjes geholpen en je vragen worden zsm beantwoord. Wellicht is het email contact traag voor sommigen, maar ik heb genoeg geduld, en zeker in deze tijden van crisis begrip voor. Als ik het me ook goed herinner stond er dat het druk was dus er was wel melding van dat het wat langer kon duren.

Wat voor mij belangrijker was en is, is dat de service op maat is, nemen de tijd om producten voor je op te zoeken en aan te raden als je daar om vraagt, en geheel passend bij WAT je vraagt. Mijn eerste aankoop, maar ben al druk in overleg voor het 2 artikel wat ik bij ze wil gaan bestellen.

De review is aan de hand van een winactie, maar had ik ook zo geplaatst als ze om een review gevraagd hadden zonder prijs. Ongeacht of ik win of niet, ga ik dat 2e item ook zeker bij ze kopen.

Scorekaart voor Azerty