Megekko

Koop hier al jaren mijn onderdelen, goede prijzen en snelle levering is waar het mij om gaat en waar Megekko goed in is. Het assortiment is ruim genoeg en de medewerkers denken mee met de klant. Orders wijzigen doen ze eigenlijk niet maar voor mij werd toch een uitzondering gemaakt.

Snelle levering, goed verpakt in herkenbare verpakkingsmaterialen. Nooit iets beschadigd geleverd gekregen

Bereikbaarheid kan beter door telefonisch of via chat bereikbaar te zijn. Dat gezegd hebbende wordt er op mail altijd snel gereageerd. Geen hele verhalen of overmatige fluff maar staccato to-the-point communicatie. Kan allemaal best wel wat vriendelijker maar als je de prijzen erbij neemt is het ruimschoots in balans.

Qua RMA/Garantie denken ze goed mee met de klant en hebben howto's op de site staan (die soms wat actualisering kunnen gebruiken) hoe direct bij fabrikanten RMA te claimen. Dat mes snijdt natuurlijk aan twee kanten, elke RMA direct bij de fabrikant geclaimd hebben zij geen omkijken naar maar bij mijn defecte Corsair voeding was claimen bij Corsair sneller en met beter resultaat dan dat Megekko het zelf had gekund. (van Corsair kreeg ik een credit, bij Megekko was dit niet mogelijk omdat de voeiding bijna een jaar oud was).

Scorekaart voor Megekko