Megekko

Ik heb 2 Lightning-2-USB kabels van 2 meter besteld bij Megekko. Volgens Megekko zijn deze origineel van Apple. Het prijsverschil doet je direct al afvragen of dat zo is. (13 euro bij Megekko t.o.v 35 bij Apple.)

Ik het risico genomen dat deze niet origineel zijn omdat ik wel eerdere goede ervaringen heb met niet-originele kabels (ook al werden deze door die partij ook als origineel verkocht).

Ontvangen en getest. Helaas bleek de eerste kabel moeite te hebben om mijn iPad Air op te laden. Al vrij snel de melding op de iPad dat het opladen gestopt is.

Kijk, dat de kabel niet origineel is had ik ingecalculeerd (en ook geen probleem zolang het doet wat het moet doen). Maar dat deze het niet doet is niet acceptabel.

Op tijd geleverd door DHL. Geen klachten over.

Ik heb het product als retour aangemeld, maar helaas zijn ze niet telefonisch bereikbaar of via chat bv. Dit vind ik wel een minpunt als je even snel contact wil hebben.

Retour is snel verwerkt en zelfs de kosten voor retourneren werden vergoed. Megekko blijft erbij dat het originele kabels waren maar dit waren wel degelijk OEM kabels van Foxconn, dat stond onder hun eigen label duidelijk leesbaar.

Scorekaart voor Megekko