Megekko

Om het thuiswerken te verbeteren had ik een tweede scherm nodig. Ik kwam vrij snel tot een besluit via Tweakers op basis van reviews en prijs/kwaiteit. Ik kwam op Megekko via Tweakers, deze bood de scherpste prijs aan en kende de webshop nog niet. Ik was wel verrast door het uitgebreide assortiment en kon gelijk slagen voor alle toebehoren en zag dat er eigenlijk nog vel meer te bestellen is via de webshop.
Als opbouwend voorstel zou ik het assortiment er iets duidelijker uit laten springen, het was mij niet 123 duidelijk waarvoor ik volgende keer direct uit Megekko zou moeten denken. Gezien het scherpe prijs aanbod, verdient dat meer bekendheid.

Binnen een uurtje georienteerd, besloten, besteld en een dag later aangesloten. Ging erg soepel allemaal.

Al met al goede service, goede webshop en breed assortiment; zoals vermeld is er wellicht nog ruimte voorbetering in de klant ervaring met de webshop. Heb ik alles wat jullie te bieden hebben?

Scorekaart voor Megekko