AlgemeenZe hebben een overzichtelijke site met voldoende keuze en een goede productspecificatie. Alleen de te verwachten levertijd is suggestief en niet correct wanneer het niet de gangbare producten betreft.
VerzendingDe verzonden producten zijn goed verpakt en compleet. Echter voordat er tot verzenden overgegaan kon worden, moest ik dus eerst de producten uit de bestelling laten halen welke stiekem toch een langere levertijd hebben, dan in eerste instantie op de site zichtbaar zijn. Vanwege de run op thuiswerk spullen zijn monitoren slecht leverbaar. Op zich logisch, alleen op de site stond op het moment van bestellen 1 werkdag levertijd. Eigenlijk moest dit 10 werkdagen zijn.
KlantenserviceDe klantenservice is alleen per mail bereikbaar. Vanwege de drukte wordt de gewenste reactie termijn niet gehaald. Je mail wordt beperkt gelezen en krijgt dus een antwoord, wat geen antwoord is op je vraag. Ik had 2 monitoren in mijn bestelling staan, heb er nu 1 gecrediteerd gekregen. Op de vraag waar het geld van die 2e blijft, krijg ik de oude creditnota toegezonden waar 1 monitor op staat ipv 2.
Al met al een dozenschuiver waar je behoudens een gunstige prijs niets van moet verwachten.
Wil je een standaard gangbaar product dan zeker aan te raden. Afwijkende bestellingen zou ik niet hier plaatsen.