Azerty

Het schrijven van een review doe ik normaal niet als ik iets bestel bij een webshop ga ik er van uit dat het volgens de leveringsvoorwaarden wordt uit gevoerd.
Waarom nu wel,ik deed iets niet goed.

In de corona tijd is het voor mensen van mijn leeftijd verstandig binnen te blijven, gelukkig wel een hobby namelijk foto en video bewerken. Maar 128 gb ssd schijf systeemschijf loopt snel vol en starte Photoshop niet meer op.
Bij medion geinformeerd of ze een grotere ssd konden leveren maar dat was niet moogelijk maar was het antwoord "Het is mogelijk om uw SSD verder uit te breiden zolang het maar een type SSD M.2 is"
Even op Tweakers gekenen en daar vond ik goede informatie

"Moederbord is een H110H4-EM en die doet alleen sata.

Samsung ssd's zijn overpriced. Met pricewatch: Crucial MX500 m.2 1TB bespaar je 3 tientjes en die is net zo goed en met pricewatch: WD Blue SSD M.2 (3D v-nand (TLC) 1TB is het verschil €40 en ook met die ga je geen verschil merken"

Een betrouwbare webshop gezocht en de Crucial besteld.
Niet wetende dat ook in deze producten de ontwikkeling snel gaat en dat er ook hier al verschillende aansluitingen voor bestaan.
Het stripje werd binnen 2 dagen geleverd in de computer geplaatst en helaas werd niet herkend in de bios.
Via de mail het probleem voorgelegd aan Azerty en die vertelden dat ik een NVME uitvoering had besteld en in dezelfde mail " https://azerty.nl/3120645/ is een SATA M.2 die ik een aanraad."
Dezelfde dag is de ssd omgeruild en het bleek een juiste keuze.
Azerty wordt voor mijn computer en aanverwante onderdelen mijn favoriete webshop.

Ondanks de waarschuwing dat de levering door de carona virus langen kon duren en het artikel niet op voorraad was is het artikel na 3 geleverd

Ondanks eigen fout vriendelijke en zorgvuldige behandeling en direct het voorstel het artikel te ruilen

Scorekaart voor Azerty