AlgemeenEen webshop met tweakers link in hun communicatie houdt zich niet aan hun eigen leveringstijden en houdt consumenten die daarover bellen vervolgens nieuwe leveringstijden voor — die ook niet gehaald worden. Ik kwam er helaas te laat achter dat er veel consumenten zijn met dezelfde bevindingen als ik: https://nl.trustpilot.com/review/www.maxict.nl De problemen bij Max spelen duidelijk al lang, maar bij mijn laatste telefoontje haalden ze "het coronavirus enzo" erbij om hun leveringsproblemen te verklaren. Wat mij betreft is het schandalig om een ramp van deze omvang te gebruiken als een smoes voor problemen die ze vóór het virus ook al hadden.
VerzendingProduct met officiële levertijd van 5-7 dagen heb ik na 10 dagen geannuleerd, omdat telefonisch gemaakte afspraken over de levering niet werden nagekomen en ik op internet las dat vele mensen hier al heel lang problemen mee hebben.
KlantenserviceHeb in totaal 3 keer gebeld, telkens werd er een leveringsdag genoemd, stuk voor stuk werden die niet gehaald. Niet onvriendelijk maar als ze hun beloftes niet nakomen heb je daar niet veel aan.
Beste gogogogogogogo,
Dank je wel voor je review.
Vervelend om te lezen dat we je niet naar tevredenheid hebben geholpen en je de bestelling nog niet ontvangen hebt. Onze excuses hiervoor.
Mogen wij je vragen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met de vermelding van je ordernummer en deze review, dan pakken we graag je gegevens erbij en kijken met je mee.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
Karen - Max ICT Webcare