Algemeenhet was erg makkelijk te bestellen met duidelijke foto's van het product. De levertijd wat naast de product stond ( 1a3 werkdagen) was helaas te mooi om waar te zijn. Als je dan contact opneemt met MaxICT, dan weten zij altijd weer een mooi verhaal op te hangen dat het van een ander leveracier vandaan moet komen, en wordt het in ene zonder dat je het in de gate hebt de levertijd omhoog geschroeft van 24 maart 2020 naar 1 april 2020, en wordt de levertijd naast het product ook even snel aangepast. Op 30 april heb ik weer telefonisch contact opgenomen, en volgens een medewerker zag hij in het systeem dat het product aankomt bij MaxICT. Zodra zij het product binnen hebben, zouden zij het direct naar mij verturen. Op die zelfde dag rond 17:45 uur ben ik opnieuw gaan kijken op mijnMAXICT, en tot mijn verbazing zag ik dat er nog niks veranderd was in mijn bestelstatus. Ik heb direct opnieuw contact opgenomen, en een andere medewerker zag dat mijn bestelling vanuit een andere leveracier vandaan moest komen en dat er een vertraging was, en hij zou mij de volgende dag nog een mailtje sturen die ik tot heden nog steeds niet heb gekregen, terwijl de vorige medewerker nog zei, dat het product vandaag nog geleverd wordt bij MaxICT en dat het zeker was dat ik de bestelling nog deze week zou ontvangen. Uiteindelijk de volgende dag heb ik de hele bestelling geannuleerd. Ik heb netjes een mail gekregen van de annulering, maar vervolgens zie ik dat mijn bestelling geleverd wordt op 7 april 2020, terwijl ik het product heb geannuleerd en een bevestiging daarvan heb gekregen..!
VerzendingDe levertijd zoals het stond vermeld bij het product 1a3 werkdagen "wat MaxICT niet kan nakomen", is in mijn ogen klanten misleiden. En als je daarna het product annuleerd en het geld terug wilt, kun je minimaal 30 dagen wachten op je centen " als het niet langer is". Als het geld niet snel wordt terug gestort, dan neem ik juridiche stappen, en maak ik een melding bij tros radar, kassa en opgelicht. p.s....geloof mij MaxICT..! ik doe dit echt, want dan heb je echt een verkeerde klant voor je..! ik laat me niet in de zeik nemen.
Beste dennis-41
Dank je wel voor je review.
Vervelend om te lezen dat we je niet naar tevredenheid hebben geholpen. Onze excuses hiervoor.
Mogen wij je vragen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met de vermelding van je ordernummer en deze review, dan pakken we graag je gegevens erbij en kijken met je mee.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
Karen - Max ICT Webcare