Kamera Express

Besteld bij Kamera Express vanwege de 5 jaar i.p.v. 2 jaar garantie op het product bij het schrijven van een shop review en daarnaast ook omdat ik eerder bij Kamera Express naar tevredenheid bestellingen had gedaan.

Bestelling ging zeer gemakkelijk en snel zoals gewoonlijk en alle informatie was correct.

Ging om een 65" TV met een doos van 168x95x21 cm en 41 kg, daarom ging het met een koeriersdienst. Ik werd netjes gebeld toen koerier er was, vervolgens aangegeven bij welke ingang hij het best kon gaan staan met de z'n bus terwijl ik zelf naar beneden kwam met steekwagentje en spanband (i.v.m. COVID-19 komen ze niet verder dan ingang bij appartementencomplex).

Kon zien dat de TV goed vast stond in de bus, rechtop en kon niet gaan schuiven. Samen er uit getild, op steekwagentje gezet en nog even van trap van parkeerplaats naar zij-ingang getild zodat ik direct bij de lift uitkwam. Gezien huidige omstandigheden prima service, doos was onbeschadigd en TV werkt perfect.

Scorekaart voor Kamera Express