AlgemeenBestelling van Januari BBG via de website ging prima op dinsdag. Alle producten op voorraad en bewust gekozen voor een winkel die alles had en in één keer kon leveren. Leverdatum bevestigd via mail voor donderdag.
Woensdagavond 25 maart krijg ik een mail met de mededeling dat de videokaart pas op zaterdag bij hun binnen is en de kast op 14 april (!). Nieuwe leverdatum 15 april.
Blijkbaar is de beschikbaarheid op de site niet de werkelijkheid maar puur marketing en lijkt Megekko op deze manier meer op een dropshipping bedrijf.
Naar aanleiding van de plotselinge vertraging van de bestelling wilde ik de kast uit de bestelling annuleren en die ergens anders halen. Het antwoord via mail was dat het druk was en het ordersysteem geautomatiseerd en dus konden ze niets aanpassen.
Het voorstel was om de huidige order te annuleren en dan maar een nieuwe order te doen zonder de kast.
Uiteindelijk de volledige order geannuleerd, binnen 24 uur het geld terug gekregen en ergens anders de order gedaan.