AlgemeenOnduidelijk of ik in dit onderdeel nou een algemene beoordeling moet geven (Waardeloos) of het proces t/m de betaling (Goed).
Proces t/m de betaling: website ziet er netjes uit. Producten zijn goed ingedeeld per categorie. Gedetailleerde informatie is vaak wat summier. Veel betalingsmogelijkheden.
Algemene beoordeling: zeer onbetrouwbaar bedrijf als je je order terug wil sturen.
Mijn product trof ik aan in een verfrommelde plastic envelop. Het component zat in een plastic doosje dat niet vergezeld is en niet in een anti-statisch zakje zat. Handleiding zat los in de envelop. Ik kan me niet voorstellen dat de fabrikant het product zo heeft geleverd. Het was misschien slim om beter te verpakken, want het product werkte niet.
KlantenserviceIk wilde mijn bestelling ongedaan maken, maar stuit op bizarre wendingen. Er wordt niet ingegaan op mijn zorgen over het product en irrelevante informatie wordt aangewend om onder een retourzending uit te komen.
Nog gekker: ik heb vermoedens dat Max ICT de gebruikersgegevens in mijn profiel op eigen houtje aanpast want er staat informatie in die ik zeker niet zelf heb ingevuld. Ik heb vanmiddag vastgesteld dat er verkeerde informatie stond en een uur later was het opeens wel correct. Dan ga je je afvragen: ben ik nou gek geworden?
Werkelijk schofterige bedrijfsvoering.
Beste martyparty,
Bedankt voor je review.
Fijn om te lezen dat het proces t/m de betaling naar wens is verlopen. Vervelend om te lezen dat het proces daarna niet naar wens is verlopen. Onze excuses.
Mogen we je vragen een email te sturen naar de webcare@maxict.nl inbox met vermelding van deze review en je ordernummer. Dan nemen we graag contact met je op.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
Karen - Max ICT Webcare