Max ICT B.V.

Op donderdag 26 maart 2020 rond 20:44 uur bij MAX ICT een HP LaserJet Pro M282nw besteld en afgerekend voor € 293,73 en op vrijdag 27 maart 2020 om 03:13 zelfs nog de factuur hiervan ontvangen! Done deal zou je zeggen maar nee niet bij Max ICT.

Plots krijg ik die vrijdag om 17.07 uur een mail dat de printer niet voor die prijs geleverd kan worden en als ik akkoord ben met de nieuwe hogere prijs van € 321,05 dus even € 27,32 wil bij betalen. Als reden wordt opgegeven dat de printer niet bij de huidige leverancier mee leverbaar was en van een andere leverancier moet komen.

Als reactie op bovenstaande nog een mail gestuurd naar de klantenservice dat het geld al van mij credit card was afgeschreven en de eind factuur al was opgemaakt en ik de toch wel de bestelde en volledig betaalde printer verwacht zonder bij te betalen.

De reactie van Max ICT was het zelfde als voorheen dus heb ik de printer ergens anders maar gekocht. De laatste reactie van Max ICT was dat mijn "annuleringsverzoek is gehonoreerd" en dat ik wel binnen 10 werk dagen mij geld terug krijg.

Best waardeloos dat als je denkt iets gekocht te hebben je het achteraf niet voor die prijs kan krijgen en je ook nog op je geld terug moet wachten en Max ICT het allemaal gewoon heel correct vindt wat ik uit hun mails proef. Vandaar geef ik 1 ster voor deze koop niet koop ervaring.

Beste SpeedyRevo,

Bedankt voor je review.

Vervelend om te lezen dat je niet naar wens bent geholpen. Onze excuses.

Na interne navraag is de annulering en creditering volledig in gang gezet.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Karen - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops