AlgemeenIk heb op 24/3 twee schermen en een toetsenbordset besteld waarvan werd aangegeven dat deze op voorraad waren en dat deze op donderdag 26/3 zouden worden geleverd. Toen ik op woensdag 25/3 nog geen status zag wijzigen heb ik een mail gestuurd om te vragen wat hun bedoeling is tot nakoming van de afspraak. Geen enkele reactie binnen de beloofde 2 uur.
Pas later op donderdag kreeg ik een warrige mail terug dat zij de schermen op vrijdag 27/3 geleverd zouden krijgen van de leverancier en ik dus op zaterdag 28/3.
Op vrijdagavond kreeg ik een verzendbevestiging dat zij het pakket zouden overdragen en dat ik het binnen 24 uur zou hebben.
Niets anders dan LEUGENS. Via track en trace ben ik er achter gekomen dat het pakket zich helemaal niet bij postnl bevindt. De zending is slechts aangemaakt. Postnl geeft nu aan dat de zending op maandag 30/3 zal worden bezorgd. Je wordt dus keihard voorgelogen.
Verschrikkelijk bedrijf met verschrikkelijke klantenservice. Dit heeft niets maar dan ook niets met COVID-19 te maken. Dit is je klant voorliegen en de zaken gewoon niet op orde hebben. Een order annuleren gaat niet, omdat je niet kan bellen. Je kan ook niet zomaar bij een andere winkel bestellen. Ze reageren ook niet binnen 2 uur op emails.
Jammer maar waar, ik heb 1500 collega's en die krijgen deze ervaring mee. Aan iedereen die dit leest: BLIJF WEG BIJ DIT BEDRIJF.
Verschrikkelijk. Tot twee keer toe word je voorgelogen over de levertijd. Een keer op de website en daarna per mail. Vervolgens wordt aangegeven dat het product is verzonden en dat je het binnen 24 uur ontvangt, maar in feite is alleen een zending aangemaakt en heeft postnl nog niets ontvangen.
Ongelofelijk slecht. Eens en nooit meer.
Hele slechte klantenservice. Niet te bereiken per telefoon. Ze reageren niet binnen de beloofde 2 uur op emails, maar lezen je bericht wel (leesbevestiging).
Als ze reageren dan krijg je een warrig onsamenhangend verhaal.
Ik raad iedereen om weg te blijven bij deze webwinkel. Dit heeft niets met Covid-19 te maken.