AlgemeenIk heb op een zaterdag 2 NAS-schijven besteld. Nadat de bestelling geplaatst en betaald was merkte ik dat ik schijven met de verkeerde capaciteit had besteld. Omdat de bestelling nog niet was verstuurd heb ik de bestelling meteen geannuleerd en 2 schijven met de juiste capaciteit besteld. De volgende dag werden beide bestellingen verstuurd. Weer een dag later ontving ik een email met de melding dat de klantenservice in het weekend niet bemand was en werd geadviseerd om de geannuleerde bestelling te weigeren. Op de postNL-locatie heb ik de correcte bestelling afgehaald en de geannuleerde bestelling geweigerd.
Van de twee ontvangen NAS-schijven was er één dead-on-arrival, hiervoor heb ik nog dezelfde dag een RMA ingediend die na 2 dagen werd beantwoord: het retourverzoek werd geaccepteerd en de defecte harde schijf is via DHL teruggestuurd.
Twee dagen later ontving ik een nieuwe NAS-disk die wel goed functioneerde en op dezelfde dag is ook het bedrag van de geannuleerde bestelling op mijn rekening teruggestort.
De hele procedure ging wel wat moeizaam dit keer maar de problemen zijn naar tevredenheid opgelost.
Bestelde producten werden snel geleverd
KlantenserviceJammer dat het annuleren in het weekend niet lukte.
De afhandeling van het defecte product verliep verder naar tevredenheid