Megekko

Niet de eerste keer dat ik bij Megekko iets bestel. Eerder goede ervaringen en snelle levering, maar nu blijft het angstvallig stil. Op de 23e een bestelling gedaan die ik vanmiddag nodig heb. Zou eergisteren geleverd worden. Verwachtingen worden gewekt doordat men zegt "voor 22:30 besteld, de volgende dag in huis"

Bericht gekregen dat het een dag later wordt. Op zich begrip voor, het zal immers in verband met Corona druk zijn. Levering op donderdag is krap maar kan nog steeds. Tot aan gisterenavond nog niets gehoord of gezien. Vanmorgen vroeg gelijk een bericht gestuurd. Men zou binnen 2 uur reageren. Helaas tot nog toe nog niets gehoord.

Waarschijnlijk heb ik nu een probleem omdat ik einde van de dag mijn product nog niet heb. Balen omdat ik nu zelf mijn klant teleur moet stellen! Als men mij eerder zou hebben aangegeven dat het niet zou lukken had ik de bestelling ergens anders geplaats (directsale kan wel binnen een dag leveren, maar dat is nu dus maandag... te laat).

Teleurstellend. Ik had echt wel meer verwacht.
Volgende keer toch maar weer bestellen bij een winkel waar ik wel normaal contact op kan nemen. De prijzen zijn scherp, maar als levering onbetrouwbaar wordt is dat het mij niet waard.

Zonde.

Op de website belooft men snelle levering. In de mail gehoord dat het later zou worden (de donderdag). Helaas helemaal niets meer gehoord zodat ik nu het product waarschijnlijk te laat ontvang (geen track n trace dus verwacht dat ik vandaag niets meer krijg).
Goedkoper is mooi, maar volgende keer is betrouwbare levering mij toch meer waard.

Hoewel men aangeeft normaal binnen 2 uur te reageren, is het nu grote stilte.

Kosten besparen is goed, maar er moet wel service zijn. Op de tekst van de shop geeft men aan dat deze er is. Ik merk er nu niets van. Gemiste kans (voor Megekko aan mij, maar helaas ook voor mij aan mijn klant)

Scorekaart voor Megekko