Max ICT B.V.

Gisteren een laptopje voor mijn dochter besteld met bijbehorende beschermsleeve. Voor 16:30, volgende dag in huis. Vanochtend ben ik toch maar eens wat reviews gaan bekijken of tweakers en schrok van de hoeveelheid negatieve reviews.

Enigszins bevooroordeeld ben ik in mijn account bij Max ICT gaan kijken naar de verwachte track en trace en tot mijn grote verbazing stond er dat de laptop pas maandag de 30e geleverd zou worden en de sleeve 4 april. En dat terwijl op de site de sleeve ruim voorradig zou zijn.

Ik heb dus al enigszins geïrriteerd gebeld met de klantenservice en gesproken met Matthijs. Vriendelijk te woord gestaan, ondanks dat ik kenbaar maakte niet echt vertrouwen in de service te hebben. Hij zegde toe later in contact te treden met een update.

Tot mijn verrassing ging een half uur geleden de deurbel: de laptop werd uitgeleverd. Mijn veronderstelling as niet goed en dus nog even terug gebeld om mijn excuses uit te spreken. De sleeve komt als het goed is volgende week, maar die vind ik minder belangrijk dan de laptop voor mijn dochter.

Max ICT: de enige tip die ik geef is het up-to-date houden van de voorraad op de website en de levertijden in de orders goed bij te houden. it bespaart een hoop onnodige frustratie voor beide kanten.

Los van de onjuiste informatie in de status van de order is de levering snel en de verpakking prima geweest.

Vriendelijk en begripvol. Alleen is het jammer dat vaak de leveranciers worden aangewezen waar de producten vandaan komen. Knip dat er tussenuit en de klantenservice is prima. Als klant doe je immers zaken met Max ICT en niet met de leveranciers.

Beste Jobbleeker,

Bedankt voor je goede review.

Fijn om te horen dat we je naar tevredenheid hebben geholpen en dat je goed te woord bent gestaan door Matthijs. Dank je wel voor de tips, die nemen we graag mee in ons verbeterproces.

Heel veel plezier met je aankoop.

Mochten we weer iets voor je kunnen doen, dan horen wij dat graag.

Fijne weekend!

Karen - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops