Max ICT B.V.

Hier besteld omdat de laptop die ik nodig had (andere was deaud gegaan) de volgende werkdag (vrijdag) geleverd zou kunnen worden. In de loop van de volgende dag bleek al dat de levering maandag pas zou zijn. Erg vervelend aangezien ik niet aan het werk kan. Maandag nog steeds geen verzendgegevens bekend. Maar eens gaan bellen. Men zou het gaan nakijken voor me maar helaas niets terug gehoord. Vervolgens weer gebeld en toen kwam het hoge woord eruit. De vervoerder was het pakket kwijt. Ik zou op de hoogte gehouden worden. Een dag later, weer gebeld. Deze keer wordt er direct gebeld met DHL. Uitlevering de volgende dag (ondertussen is het woensdag). De volgende dag (nog steeds geen tracking gegevens) weer gebeld. Tracking wordt opgevraagd en krijg ik per mail (spoiler alert: nooit gekregen). Donderdag middag: Halleluja Een bezorger van DHL.Mijn conclusie: ondanks alle beloftes van MaxICT communiceren ze niets terug. Ik kom hier niet meer terug...

Pakket zou kwijt geweest zijn maar de verstuurdatum van het pakket was een dag voor de uiteindelijke aflevering.

Er worden beloftes gedaan die niet worden nagekomen. Communicatie moet je zelf achteraan blijven zitten.

Beste Marcel.de.Haas

Bedankt voor je review.

Vervelend om te lezen dat we je niet naar tevredenheid hebben geholpen.

Ik heb het een en ander voor je nagekeken, maar er bleek een fout te zitten in je mailadres waardoor de communicatie per mail niet bij je aankwam. Onze excuses voor het ongemak. Dit had niet mogen gebeuren.

Karen - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops