Paradigit

Informatie over product was net zo volledig als op de site van de fabrikant. Aangeschafte docking station was inderdaad compatibel met eigen, ander merk laptop en de in gebruikname was supereenvoudig.
Kreeg in eerste instantie geen bevestiging van mijn order. Heb dat aangemeld via de site en kreeg keurig de daaropvolgende (zater-)dag uitleg over een storing in de server welke de order mailtjes uitstuurt. Intussen was de order al verzonden.
Jammer van de storing...

Vanwege in eerste instantie niet (automatisch) bevestigd zijn van mijn order verwachtte ik het product niet op tijd.
Was daarom aangenaam verrast dat de order toch de andere dag al geleverd werd en ik mijn thuiswerkplek beter kon inrichten.

Bij het uitblijven van een automatische bevestiging van mijn order nadat de order op vrijdagavond rond 21.30 was geplaatst om uitleg gevraagd via ticket ingelegd op de website. Op zaterdagochtend rond 09.30 uur antwoord ontvangen met uitleg. Order werd dezelfde dag nog geleverd.

Scorekaart voor Paradigit