AlgemeenOver het algemeen altijd wel blij met informatique. Lekker dichtbij, makkelijk spullen af te halen. Omdat mijn dochter momenteel niet op de uni mag studeren en alles online moet volgen was het tijd voor een (nieuwe) laptop. Informatique had een leuke staan, dus dan betaal ik liever iets meer en heb en ik hem direct dan dat ik hem laat opsturen.
KlantenserviceDe gekochte ASUS heeft problemen met Windows Updates en de touchpad. Ik belde daarop de helpdesk en kreeg niet de antwoorden waar ik op zat te wachten.
In verband met de Coronadrukte zou het minstens 5 werkdagen duren voordat ze er iets mee konden. Kan ik inkomen, maar natuurlijk onwerkbaar voor iemand die een studie moet volgen. Gevraagd of ik even kon wachten en hem later kon brengen, maar dan zou de directe omruilmogelijkheid weg zijn. Daarna gevraagd hoe het met een garantie zat bij een kale Windows installatie, mocht ook niet. Ik mocht wel de laptop omruilen voor een ander model, maar dan zou ik op een Acer uitkomen, en die komen er door vervelende ervaringen niet meer in. Alle voordelen van een computerzaak op de hoek vallen zo toch wel tegen.
Flexibiliteit vragen, maar het niet steruggeven. Ik weet niet zo zeker of de volgende laptop hier ook gekocht zal worden. Ook de vriendelijkheid van de man die ik aan de lijn had kon stukken beter. Ik snap drukte en stress, maar kom op mensen.... Nul flexibiliteit.
Beste Pewwy,
We hebben u een PB bericht gestuurd.
Informatique klantenservice