Azerty

Deze webshop is eigenlijk wel mijn hoofd leverancier voor alle producten die ik nodig heb voor het fixen van problemen thuis en bij diegene die mijn hulp vragen om problemen op te lossen.
Hele goede ervaringen ook als het eens niet helemaal goed gaat.

Nieuwe onderdelen gekocht voor een 8700k systeem, zoals verwacht kwam de bestelling wat later deze keer vanwege de grote drukte bij postnl
Dus nog steeds vrij vlot over het algemeen gaat dit snel genoeg voor mij, de materialen zijn degelijk verpakt dus als er iets niet klopt of kapot is dan is dit waarschijnlijk de fout van de vervoerder... postnl dus :(

Heel weinig over te melden, als er al eens wat mis is dan kies ik voor de trage communicatie of bellen. Als ik bel word ik meestal vrij vlot geholpen en de mensen bij Azerty werken graag mee met je om problemen op te lossen.
Natuurlijk is er wel iets mis gegaan in de lange jaren dat ik klant ben bij deze firma maar ik ben tot dusver erg tevreden met deze firma

Scorekaart voor Azerty