AlgemeenHeb de afgelopen 2 maanden bijna alles voor m'n nieuwe systeem van Megekko besteld. Uitstekende website, uitgebreid assortiment (maar vreemd genoeg bijv. geen Creative AE-9PE!, heb die via Alternate), zelfs een piezo-sprekertje (dat dan weer wél!)!!!
Alles tegen scherpe prijzen, voortreffelijk verpakt en snel geleverd. Het kan toch haast niet beter voor de systeem bouwer. Tevreden klant, ikke. En het is heel fijn navigeren door de website, die is heel doordacht vertakt naar de diverse bouw elementen, voor als je af en toe op je gemak je toekomstige aankopen aan het plannen bent.
Ik zie niets toepasselijks in de naam: megekko. Maar als je er iets niet kunt vinden, vind je het waarschijnlijk wel bij Alternate (da's dan weer wel toepasselijk haha!)!
Post.nl kan nog heel wat verbeteren aan zijn dienstverlening. Zoals deuken in de verpakking (als er nota bene een hdd in zit!!! 3 bestellingen geleden, dus komt niet vaak voor, maar toch), gebrekkige website, vroeger/later dan track&trace aan de deur, afgeven bij de buren terwijl er handtekening voor ontvangst (door de koper toch?!) was vereist. Ik vind het jammer als de winkel (megekko in dit geval) voortreffelijk verpakt meegeeft, maar dat dan vervolgens post.nl steken laat vallen onderweg.