Megekko

Goede producten voor scherpe prijzen, maar de service is echt heel matig. Geven ook zeker niet de indruk dat het liefhebbers zijn.

Alles keurig verpakt in een stevige doos met verpakkingsmateriaal om alles op z'n plek re houden

Ik had een aantal componenten besteld, allemaal met het idee dat ze de volgende dag leverbaar waren. Kreeg ik ineens een mailtje dat de hele bestelling vertraagd was, omdat het geheugen niet leverbaar was. Ik wou dan graag dat geheugen ruilen voor ander geheugen, zodat ik het de volgende dag zou hebben. Moest ik een hele nieuwe bestelling plaatsen, deze ook betalen en de eertse bestelling annuleren en wachten tot ik daar het geld van terug kreeg. Dat vind ik service van niks. Uiteindelijk tevreden over wat ik heb gekregen, maar ga voor een volgende keer op zoek naar een bedrijf met wat betere service.

Vind het daarnaast echt niet meer van deze tijd om op een order van bijna duizend euro nog 3,95 bezorgkosten te rekenen. Seriously, bij de meeste shops is bezorgen gratis vanaf een paar tientjes.

Scorekaart voor Megekko