AlgemeenIk koop veel via internet. Natuurlijk heb je wel eens vertraagde leveringen. Ook van andere zeer bekende internet bedrijven, maar een levertijd van 2 maanden en het stelselmatig niet nakomen van telefonische afspraken ...? nee. Dat heb ik nog nooit zo meegemaakt Fijn dat anderen gelukkiger zijn geweest, maar als ik zelf niet 3 keer gebeld had was ik gewoon mij geld kwijt geweest.
VerzendingIk heb 7 Dec 2019 een interface voor mijn laptop besteld en 59 Euro afgerekend. Volgende dag, 8 Dec, krijg je 3 (!) mails over je product. De 3e dag (9 Dec) nog een mail over de verwachte levertijd: 17 Dec! Dat is 10 dagen na de betaling voor een gangbare interface. Je raadt het al: het artikel kwam niet op de 17e en ik moest zelf bellen en informeren wat de reden was.
Drie keer (!) werd gezegd door de telefoon dat de medewerker (of een collega) er direkt achteraan zou gaan en ik teruggebeld zou worden. Niet dus. Op 3 Jan dan een excuusmail over de gebrekkige communicatie, maar ook info over dat het artikel door een andere leverancier geleverd gaat worden, maar er ontbrak nog een annulering van de eerste. Daar hoef ik toch niet op te wachten?
Na het laatste telefonisch contact verzekerden zij mij de levertijd van 10 Feb 2020. Ik heb zelf om een bevestiging per mail gevraagd en gekregen.
Het artikel is uiteindelijk op woensdag 12 Feb 2020 binnen gekomen.
Ik vind het heel slecht als stelselmatig (tot 3 keer toe) er tegen mij gezegd wordt, dat ze er direkt mee aan de gang gaan, of dat iemand anders er al mee bezig is, en ik later op de dag een update krijg, en dan ... wordt er gewoon niet teruggebeld.
De mensen aan de telefoon zijn heel begripvol en correct, maar daar schiet je als klant natuurlijk he-le-maal niets (!) mee op.
Beste Brandosi,
Dank je wel voor je review. Vervelend om te lezen dat we je niet naar wens hebben geholpen en je product met zoveel vertraging is uitgeleverd. Onze excuses hiervoor.
Mogen wij je vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van deze review en je ordernummer? Dan pakken we je gegevens erbij en nemen graag contact met je op.
Nogmaals excuses voor het ongemak.
Karen - Max ICT Webcare