AlgemeenTwee goede vrienden van mij zijn altijd erg te spreken over Coolblue. Bijvoorbeeld over hoe snel er wordt geleverd, hoe scherp de garantie is etc. Deze mening deel ik echter niet. Als je bezorgservice tot in de avond strekt, dan moet je dat ook kunnen garanderen. Het eerstvolgende bezorgmoment (volgens PostNL) zal ik ook moeten missen: overdag ben ik immers niet thuis. Natuurlijk kan ik dit op de site van PostNL niet veranderen (foutmelding), laat staan dat Coolblue het op zich neemt dit goed af te handelen. Gezien dit normaliter gewoon zal werken geef ik toch een algemene beoordeling van voldoende.
Verzending"Beloofd is beloofd. Daar staan we voor bij Coolblue. Met alle Coolblue'ers werken we elke dag keihard om onze beloftes waar te maken.
Je pakketje kan ook overdag bezorgd worden
Vandaag moeten we je teleurstellen. Door een storing is het niet gelukt om je bestelling met ordernummer XXXXXXXX mee te geven aan bezorgers die alleen in de avond te leveren. Jouw bestelling kan daardoor de hele dag bezorgd worden. Sorry, wij balen hier ook ontzettend van.
Wat nu?
PostNL bezorgt jouw pakketje vandaag tussen 8.00 en 21.30. Via je Track & Trace link vind je jouw bezorgmoment en de meest actuele informatie over je bezorging.
Coolblue"