Algemeenmuis besteld bij MAX ICT en deze betaald via ideal en direct een bevestiging ontvangen. helaas na 5 dagen nog geen reactie van MAX ICT. Heb zelf maar gebeld en ze geven aan dat de muis nu duurder is geworden en dat ik alleen tegen een meerprijs de reeds bestelde en betaalde muis willen leveren. helaas hebben ze dit niet zelf procactief gemeld maar moest daar zelf achteraan anders was ik nog bij de brieven bus aan het wachten. nu wacht ik weer meer dan een week om mijn geld terug te krijgen. hiernaast heb ik ook telefonisch mijn beklacht gedaan en resulteerde in een waardeloos gesprek met een onfatsoenlijke medewerker. dus nooit meer Max ICT voor mij.
Klantenserviceprecies wat je verwacht van dit type internet winkels willen alleen scoren en geven niets om hun klanten.
Beste bitsandbites,
Bedankt voor je review.
Wat vervelend om terug te lezen dat we je niet naar wens hebben geholpen. Onze oprechte excuses voor hoe het is gelopen.
Mogen wij je vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van deze review en je ordernummer? Dan pakken we je gegevens erbij en kijken het voor je na.
Nogmaals excuses voor het ongemak.
Lisanne - Max ICT Webcare