AlgemeenDoordat ik steeds tegen het limiet aanliep van mijn twee Canon 430EX flitsers was het tijd voor een vernieuwing. Ik kwam uit op deze flitser die het in de reportage wereld erg goed doet. Met name vanwege aan aantal zaken:
-Een accu die met vol vermogen ruim 600 flitsen haalt, dit is echt een groot voordeel!
-1,5 seconden herlaadtijd met vol vermogen, vrij snel voor een speedlight.
Dit soort zaken maken (buiten) reportagewerk voor mij een stuk aangenamer, aangezien je minder belemmeringen hebt omtrent voeding en recycletijd. Het vermogen is ook prima. Verder twijfelde ik tussen een Yungnuo en deze Godox, maar verschillende testen laten zien dat met name de recycletijd een tikje langzamer is dan deze Godox. Verder is de bouwkwaliteit van de 860II degelijk en de bediening is prima. Knoppen en met name het draaiwiel op de flitser voelen goed aan en reageren prima.
Levering:
Op een donderdagavond heb ik besteld, alleen met het opgeven van de giftcard maakte ik herhaaldelijk een fout zodat de giftcard hierna niet meer geaccepteerd werd.
de volgende dag contact opgenomen, en binnen 20 min(!) kon ik bestellen met dezelfde gifdcard. Last but not least,werd het pakket dezelfde avond om 22:12 afgeleverd!
Dat noem ik nou service! Even leek het erop dat ik de flitser een dag later zou ontvangen maar door kundig ingrijpen van Kamera Express werd de flitser op de dag van bestelling geleverd, Hulde!
Nogmaals mijn Dank!
Nadat ik ze in de ochtend gebeld had met het verhaal dat mijn giftcard niet geaccepteerd werd doordat ik de bestelling geannuleerd had (en daardoor de code niet meer geldig was) heeft Kamera-Express dit binnen twintig minuten opgelost en kon mijn flitser alsnog dezelfde dag geleverd worden. pakket kreeg ik binnen om 22:12. Hulde! van dit soort dingen wordt ik nou blij en dat heet met recht Topservice!